Gå til hovedinnhold Gå til søk

Chill i det grønne

Midt i byen finner du en boble av avslappet atmosfære hvor du kan ta en pause fra shopping, arbeid eller andre gjøremål du har på lista.

The Lounge er stedet for deg som vil slappe av, kose deg og bare nyte livet. Kanskje har du sovet litt lenge på hotellrommet og rakk ikke frokosten. Da er brunsjen eller lunsjen på The Lounge helt perfekt. Og selv om klokka knapt har bikka formiddag og det er tirsdag, er det lov med en utepils.

 

Den flotte parken med uteservering og stemningsfull musikk inviterer til senking av skuldre og livsnyter-modus. Sett deg ned med en kaffekopp og sjekk nyhetene på telefonen, ta en drink med vennegjengen eller en romantisk lunsj med kjæresten.

Sjekk oss gjerne ut på Facebook!

Tripadvisor

 

Flere artikler

Annonse

Byporten

Vi på Byporten har lagt til rette for at du og din familie får en trivelig og avslappende stund her hos oss! Rett ved E6 parkerer du gratis på vår romslige parkeringsplass, med lett adkomst inn til butikkene. Innenfor dørene vil du finne et mangfold av fremoverlente butikker som den nye, rålekre dyrebutikken Musti, smake digge healthy retter hos Fresh, nyte godt av den faglige kompetansen hos Jula og ikke minst – slappe av med en god kopp kaffe fra lokal leverandør.

Vi er her for dere ranværinger og tilreisende! Vi gjør alt for at du og dine skal ha det strålende. Sees i sommer – velkommen!

Vi holder åpent: Mandag – fredag klokken 10 – 20 Lørdag klokken 10 – 18